Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні запустили послугу електронної ідентифікації та цифрового підпису Mobile ID

В Україні запустили послугу електронної ідентифікації та цифрового підпису Mobile ID
251742 ПЕРЕГЛЯДІВ

Презентуємо запуск послуги MobileID для широкого загалу. Ця технологія надає можливість електронної ідентифікації за допомогою мобільного телефону без необхідності використання додаткових захищених носіїв ЕЦП. Адже сама sim-картка міститиме цифровий підпис громадянина.

Послуга з MobileID має найвищий ступінь захисту та є найбільш зручним методом онлайн-взаємодії держави з населенням та бізнесом.

За словами Голови Держагентства з питань електронного урядування Олександра Риженко, завдяки MobileID українці зможуть отримати практично будь-яку електронну послугу без необхідності відвідувати органи влади, стояти в черзі та спілкуватися з чиновниками.

"Сьогодні громадянам та бізнесу вже доступно онлайн 117 публічний послуг, що зосереджені на Урядовому порталі", – зауважив Олександр Риженко.

Першою послугу MobileID своїм абонентам готовий надавати мобільний оператор "Київстар"

Нагадуємо, що 21 грудня всім громадянам також став доступний черговий державний електронний сервіс – розпочав роботу Електронний кабінет водія, який дає вичерпну інформацію щодо авто за VIN-кодом – кількість власників, в яких ДТП було авто тощо

Теги: Mobile ID,Урядовий портал,Київстар,мобільний оператор

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео