Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​​Новий Hyundai Santa Fe презентують в лютому 2018 року

​​Новий Hyundai Santa Fe презентують в лютому 2018 року
55709 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нинішнє покоління Santa Fe вийшло на авторинок в 2012 році, тому Hyundai готує йому заміну та навіть випустили прототип на випробування на дорогах спільного користування. За повідомленням корейського автомобільного блогу, новинка дебютує в Південній Кореї в лютому 2018 года.

Лінійка силових агрегатів на батьківщині автомобіля спочатку залишиться колишньою — з бензиновими та дизельними 2.0- та 2,2-літровими блоками з новим каталізатором SCR, щоб відповідати вимогам щодо шкідливих викидів. Вони відправлять крутячий момент або на передній або на повний привід. Цілком ймовірно, що автовиробник пропонуватиме гібридну версію.

Посилаючись на «Club Santa Fe TM» (TM — це кодова назва автомобілю наступного покоління), блог заявляє, що новий автомобіль отримає революційний дизайн, особливо на передній панелі. Бокові дзеркала заднього виду розмістяться на дверцятах, а не в основі стійки, фари отримають «роздвоєну» конструкцію, в якій вогні денного світла розташуються зверху ближче до передньої кромки капоту, а основні прожектори утворять вертикальну збірку нижче. Як то кажуть, новий зовнішній вигляд буде знаком, так як надихнутий субкомпактним Kona.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео