Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що проводить відверті бесіди зі своїми дітьми. Зірка протягом багатьох років активно бореться зі зниженням рівня насильства у світі, тому вважає за потрібне долучати до цієї проблеми і своїх нащадків.

Володарка «Оскару» та відомий громадський діяч Анджеліна Джолі розповіла про власну позицію стосовно боротьби з насильством, а також поділилася досвідом виховання дітей. Актриса, яка водночас є послом доброї волі ООН, у своєму останньому інтерв’ю закликала всіх людей підтримувати жертв насилля. Джолі сама подає приклад: з власними дітьми вона відверто розмовляє на ці незручні теми, виховуючи в них не лише співчуття до постраждалих, але й звичку ставитися з повагою до протилежної статі.

При цьому, за словами актриси, на теми насилля і сексуального виховання вона говорить не лише з дочками, але й з синами. Джолі пояснює, що проблема насилля – не лише жіноча. Щоб її назавжди вирішити, мають докласти сили і жінки, і чоловіки. Ще раніше, виступаючи на кінофестивалі PSVI Film Festival, актриса акцентувала на необхідності підвищення рівня знань людей стосовно сексуального насилля у країнах, де відбуваються збройні конфлікти.