Відома поп-зірка Тіна Кароль отримала визнання у новій для себе галузі – її відмітили нагородою як найкращу актрису. Співачку визнали найкращою актрисою на міжнародному кінофестивалі SFAAF. Саме там був представлений фільм «Колишні» за участю української виконавиці.

Українська поп-співачка Тіна Кароль проявила свій талант ще в одній галузі. Зірка отримала нагороду як найкраща виконавиця головної жіночої ролі у короткометражній художній картині «Колишні». Таке визнання вона отримала на міжнародному кінофестивалі SFAAF, де фільм увійшов до конкурсної програми.

Короткометражна картина розповідає історію дівчини, яка страждає від втручання у її життя привидів її колишніх коханих. Саме ця роль і дісталася відомій співачці, яка постала у стрічці у незвичному для себе образі. На цьому ж фестивалі картина перемогла у номінації «Найкращий фантастичний короткометражний фільм». Радісну новину повідомила сама Тіна Кароль на своїй сторінці у соціальній мережі, висловивши привітання всій творчій групі, яка створила картину.