Українські музиканти пройшли ще один етап національного відбору на Євробачення. До фіналу майбутнього конкурсу потрапили троє учасників: KAZKA, ANNA MARIA та Freedom Jazz. Всі кандидати пройдуть ще один етап – у фінальній частині 23 березня.

В Україні відбувся передостанній етап національного відбору на Євробачення-2019. У другому півфіналі взяли участь шестеро учасників, які вдало проявили себе на попередніх етапах. Так, у фіналі національного відбору свої сили спробують три гурти: KAZKA, ANNA MARIA та Freedom Jazz.

Фінальна частина відбору в Україні назначена на 23 лютого. На ньому остаточно визначиться, хто з шести учасників, яких обрали під час двох відборів, отримають честь представляти Україну на міжнародному конкурсі.

Відомий український продюсер Руслан Квінта, який очолює національну частину відбору на Євробачення, поділився власними враженнями від цьогорічних учасників та вибору музичного матеріалу. Як зауважив Квінта, його дуже тішить, що склад учасників та репертуар абсолютно різний і цікавий, чимало музикантів вже досягли певного рівня професійності.

Сам конкурс цього року пройде в Ізраїлі з 14 травня. Традиційно Євробачення приймає країна-переможниця минулого року.