Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ розпочалася робоча нарада за участю ректорів закладів вищої освіти МВС України.

У заході беруть участь директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Геннадій Доскевич, заступник директора Департаменту – начальник управління професійної освіти та науки Антон Сизоненко, начальник відділу професійної підготовки управління професійної освіти та науки Департаменту Олексій Мозуляка, заступник начальника відділу професійної підготовки управління професійної освіти та науки цього Департаменту Олександр Тарасенко, а також проректори ЗВО МВС України за напрямами роботи.

Відкрив нараду директор Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України Геннадій Доскевич.

У вітальному слові ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй засвідчив актуальність цього зібрання, що пов’язана з наближенням вступної кампанії, а також окреслив нагальні питання, які потребують доопрацювання. Передусім вони стосуються змін до порядку та добору кандидатів на навчання до закладів освіти зі специфічними умовами навчання.

Учасники наради обговорюють стратегічні питання організації освітньої та наукової діяльності, шляхи підвищення ефективності роботи науково-педагогічного складу, роль психологічного супроводження в ЗВО МВС України, упровадження поліцейського квесту, перспективи використання навчальних полігонів. Активні дискусії та обмін думками тривають.