Чотири місяці тривали зйомки модельного реаліті «Нового каналу» «Топ-модель по-українськи». Його фінал відбувся в Києві, в присутності суддів і всіх учасниць проекту. Ім'я переможниці назвала натхненниця і ведуча реаліті, українська топ-модель Алла Костромічева, що вона виглядає на показах колекцій від будинків моди «Дольче і Габбана», «Діор», «Ів Сен-Лоран», «Валентино». Крім грошового призу (100 тисяч гривень), переможниця отримає можливість з'їздити в Нью-Йорк і попрацювати в модельному агентстві Алли Костромічева. Ім'я цієї щасливиці глядачі дізнаються напередодні Нового року, а проект стартує в ефірі 30 серпня.

Продюсери підрахували, що на зйомки вісімнадцяти епізодів проекту пішло 114 днів. На кастинг нового сезону подали заявки більше тисячі дівчат. Правда, на «оглядини» до експертів потрапили лише 300. З них учасницями реаліті стали 15 красунь, які й боролися за звання нової української топ-моделі.

Кожен сезон команда проекту знаходить нові незвичайні місця для зйомок. Цього року учасниці проходили випробування в будівлі столичної Малої опери, біля Київського моря і в найефектніших місцях Туреччини - Каппадокії, Памуккале і Стамбулі. Спеціально для зйомок сезону головний художник по костюмах Людмила Бурлак придумала кілька десятків колекцій! Саме в них учасниці знімалися у фотосесіях і дефілювали по подіуму. Автором розкішного вбрання вартістю 100 тисяч гривень, в якому ведуча шоу з'явилася на телекастингів, став український дизайнер Іван Фролов.

Відразу після закінчення зйомок в Україні Алла Костромічева разом з чоловіком Джейсоном і трирічним сином Сальваторе полетіли на відпочинок до Італії. Останні кілька років Алла з сім'єю живе в Нью-Йорку. До Києва на зйомки «Топ-моделі по-українськи» приїжджає разом з сином.