Вже 25-го жовтня поточного року на спеціальній закритій презентації компанія «Mercedes-Benz» офіційно представить свій перший luxury-пікап, котрим, до того ж, обіцяє перемогти своїх наразі головних конкурентів – розкішні та комфортабельні пікапи від «Nissan». За неофіційними даними, новинка від «Mercedes-Benz» отримає назву «GLT».

Широкий загал зможе побачити вищезазначений пікап вже у листопаді під час автосалону у бразильському Сан-Паулу. Цікаво, що, хоч німецький концерн і конкурує з японським «Nissan», донором платформи для «GLT» виступив саме пікап вищезазначеної компанії – «Nissan Navara». Окрім цього, пікап від «Mercedes-Benz» оснащений рамною конструкцією, семиступеневою автоматичною коробкою передач та потужними чотирициліндровими турбодизельними двигунами.

Важливо додати, що за додаткові гроші майбутні власники німецького пікапу зможуть придбати його дещо іншу версію, двигун котрої замість 160-ти та 190-та кінських сил матиме потужність у 255 к. с. і буде оснащений одразу шістьма циліндрами. Розробники новинки кажуть, що у разі набуття пікапом достатньої популярності серед користувачів автомобіль перетворять на ще більш потужну і виключно бензинову версію.

Масове виробництво нового «Mercedes-Benz GLT» стартує у січні 2017-го року на іспанських та аргентинських заводах.