У Києві відбулося публічне засідання журі престижного конкурсу «Молодіжна столиця України-2018». Захід відбувся за підтримки Мінмолодьспорту України. Національний конкурс активізував синергію молоді з владою та громадським сектором у більшості українських міст.

До фіналу увійшли 10 команд молодих активістів. Представники з різних міст-фіналістів готували презентації, аби переконати членів Наглядової ради у тому, чому їхнє місто має отримати саме цей статус. Конкурсанти презентували досягнення розвитку сфери молодіжної політики та проекти створення центрів для молоді. До робочих груп входили представники міських рад.

Саме львів’янам пощастило вибороти для міста омріяний статус. Це означає, що Львів отримає в 2018 році додаткове фінансування на розвиток і втілення молодіжних проектів. Зокрема львівська молодь зможе залучити 500 тис. грн. для проведення молодіжного форуму у всеукраїнському форматі. Місто отримає додатково промо-підтримку для популяризації молодіжних проектів у європейському медіа-просторі.