Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Слова Путіна про військову присутність на сході України ще раз підкреслюють "особливу відповідальніс

80446 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом було заявлено, що підтвердження факту присутності російських військ на території України повинно підкреслити на особливій відповідальності щодо виконання Кремлем Мінських угод.

Таку заяву було оприлюднено сімнадцятого грудня під час брифінгу у Брюсселі.

Генеральний секретар НАТО повідомив: "Існує багато доказів присутності російських військ на території української держави. Цю інформацію сьогодні підтвердив президент РФ. Така поведінка знову акцентує увагу на питанні виконання Мінських договорів." Генсеком також було наголошено на критичній необхідності відвести важке озброєння та припинити вогонь на сході України.

Столтенберг додав, що НАТО підтримує Україну, а на Російській Федерації лежить повна відповідальність за воєнні дії та недотримання домовленостей.

Нагадаємо, що сімнадцятого грудня на брифінгу в Москві президентом Росії Володимиром Путіним на запитання про введені на територію України війська було сказано: "Росією було відправлено в Україну людей для того, щоб вони вирішили певні питання, в тому числі військові."

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео