Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Мета Путіна - закріплення нового порядку засобами сили та війни", - Турчинов

26930 ПЕРЕГЛЯДІВ

На меті у президента Росії Володимира Путіна - закріпити новий порядок глобальної політики, за якою усі проблеми могли б вирішуватися лише силою.

Таку позицію було висловлено секретарем РНБО Олександром Турчиновим щодо нового російського фільму "Миропорядок", повідомили в прес-службі Ради нацбезпеки та оборони України.

Ще на початку місяця очільником Ради національної безпеки було зазначено, що Володимир Путін буде вимагати нового розподілу світу та перегляду Ялтинських угод. "Навіть місяць не минув, а президент РФ у своїй пропагандистській кінострічці закликав у перегляді Ялтинських договорів. Якщо пояснювати його слова, то Путін вважає за необхідне перерозподілити світ, існуючі кордони та закріпити новий формат міжнародної політики, тобто політики сили та війни", - поділився в інтерв’ю Турчинов.

Також секретарем РНБО було зазначено, що президент Російської Федерації так само погрожує українцям, аргументуючи це захистом російськомовного населення.

Турчинов впевнений, що кінострічка, яка нещодавно вийшла, - це свідчення надокучливого бажання Володимира Путіна поділити світ та визнати агресію єдиною формою самоствердження. І тому Олександр Турчинов закликає до захисту як англомовних, так і російськомовних, увесь світ від диктаторського впливу Путіна.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео