Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У намірах РФ - проведення стратегічних навчань поблизу українських кордонів

107332 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міноборони РФ планує проведення стратегічних командно-штабних навчань ’’Кавказ-2016’’ поблизу кордонів України з метою оцінки захисту націнтересів у Пд-Зх напряму.

Про це було заявлено міністром оборони Росії Сергієм Шойгу у рамках селекторної наради із керівниками збройних сил РФ. Міністр розповів, що дані заходи необхідні для оцінки можливості захисту націнтересів, а також щоб зміцнити потенціал стратегічних ядерних сил та реалізувати оборонно-космічні програми. Також Сергій Шойгу поділився планами щодо планомірного удосконалення інфраструктури забезпечення стратегічних ядерних сил, а саме пунктів, де базуються стратегічні підводні ракетоносці та аеродроми.

З приводу здобутків минулого року міністр оборони Росії зазначив: ’’У минулому році шість ракетних полків, оснащені комплексом ’’Ярс’’, заступило на чергування. Також ми посилили бойову потужність морських ядерних сил. Постійна готовність введена на двох ракетних підводних крейсерах. Окрім цього, ми вивели сили загального призначення на якісно новий рівень, сформувавши вісім бригад різнопланового призначення’’.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео