Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові скоро почнуть проводити випробовування бойових ракет вітчизняного виробництва

134379 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські військові найближчим часом почнуть проводити випробовування бойових ракет вітчизняного виробництва в тестовому режимі. Про це заявив Секретар РНБО Олександр Турчинов.

Турчинов підкреслив, що випуск бойових ракет проводиться тільки в межах України на державних підприємствах. Також він додав, що відновлення ракетобудівельної галузі, занепад якої відбувся після розпаду СРСР, сьогодні є пріоритетним, оскільки це необхідно для захисту від російської агресії.

"Ми, з одного боку, повинні розвиватися, як космічна держава, виробляючи високотехнологічні космічні апарати, але при цьому ми також повинні відновити весь необхідний ряд бойових ракет, які дозволять захистити країну", - повідомив секретар РНБО України.

Речник РНБО додав, що українські військові мають бути готові до того, що авіація РФ буде використовуватись під час ескалації конфлікту в зоні проведення АТО. "Те, що відбувається на Близькому Сході, те, що відбувається в Сирії, а саме активне застосування і відпрацювання Російською Федерацією бойового застосування авіації - дуже сильно нас турбує. Ми вивчаємо і стратегію, і тактику військових Росії з нанесення ударів з повітря" - заявив Турчинов.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео