Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська армія втрачає своїх воїнів під час російських атак у зоні АТО

Українська армія втрачає своїх воїнів під час російських атак у зоні АТО
135265 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє загиблих та восьмеро поранених – із такими сумними цифрами закінчилася минула серпнева доба для Збройних Сил України, чиї бійці наразі знаходяться у пекельній зоні проведення кровопролитної антитерористичної операції. Цих безповоротних втрат армія нашої держави зазнала внаслідок використання проросійськими терористичними угрупуваннями важкого озброєння, обстріли з якого велися у донецькому напрямку.

Варто відзначити, що зазначена вище важка артилерія – прерогатива виключно бійців Російської Федерації. До того ж, вона є забороненою Мінськими домовленостями, котрі агресивна Росія й досі відмовляється виконувати. Найбільше за минулу добу постраждали такі українські військові позиції як Троїцьке, Семигір'я, Луганське, Ленінське, Мирне, Новозвановка, Калинове та Попасне. Також постраждали Верхньоторецьке, Новоселівка, Новгородське та Луганське.

Більше сімдесяти разів лише за вчорашній день терористи встигли обстріляти військових ЗСУ. До того ж, проросійські бандформування застосували танкову зброю, бойову піхотинську техніку і повітряну розвідку диверсійно-розвідувальної групи, котра намагалася атакувати сили української армії. За словами представників Штабу ЗСУ, ситуація у зоні АТО дійсно дуже неспокійна. Але – контрольована.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео