Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Збройних Силах України озвучили строк можливого повернення Криму до України

У Збройних Силах України озвучили строк можливого повернення Криму до України
27183 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча ситуація у наразі окупованій Автономній Республіці Крим залишається далекою від спокою та встановлення миру, Україна досить оптимістично говорить про строки повернення півострову у свій початковий територіальний склад.

Ігор Воронченко – командувач Військово-морськими силами Збройних Сил України – вважає, що знову стати частиною України тимчасово анексований Крим зможе...вже наступного року. Таку думку пан Воронченко висловив, спираючись на найкращий за багато років стан української армії та, як наслідок, її можливість похитнути крихку рівновагу агресивної Російської Федерації і нарешті відвоювати Донбас та АР.

Командувач ВМС упевнено каже про те, що правда – на стороні України. Тому до її складу півострів повернеться обов'язково. До того ж, з точки зору віце-адмірала, наша держава нарешті зможе відповісти підлому північному окупантові у разі прийняття ним рішення про початок будь-яких різких кроків у контексті військової ескалації вже існуючого конфлікту.

Варто відзначити, що президент України Петро Порошенко заявив про надзвичайну складність повернення АР Крим у склад Української держави. Але й акцентував увагу широкого загалу на тому, що сьогоднішня українська армія – це неймовірний військовий прогрес, котрого Україна досягла всього за два роки з початку сумнозвісної антитерористичної операції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео