Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зустріч Савченко заради полонених

Зустріч Савченко заради полонених
136074 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Матір вбитого «кіборга» Ігора Брановицького пані Ніна повідомила, що ані вона, ані батьки інших хлопців, чиї сини потрапили до полону сепаратистів чи загинули від їхніх рук, не вірять у щирість поривів нардепу Надії Савченко й ставляться до її дій з іронією.

     До того ж, як каже Ніна Брановецька, всі матері ставлять під великий сумнів те, що після цієї зустрічі хтось із полонених потрапить до рідної домівки. За словами матері «кіборга», Савченко вже давно вважають російським агентом, чиїм піаром ретельно займається Медведчук. Аби ще більше підвищити популярність Надії він може звільнити для вигляду кількох бранців.

     Пані Ніна впевнена, що неможливо вважати бойовиків, які віддавали наказ безжально катувати полонених, хорошими хлопцями, в яких немає ні краплі жорстокості. Відомий випадок, каже мати загиблого солдата, коли Захарченко сам розпорядився катувати чотирьох безневинних українських хлопців. «Як до цього ставиться Надя?», - запитала жінка наостанок.

     Нагадаємо, що на початку грудня Надія Савченко самовільно влаштувала зустріч із головними бойовиками так званих ЛНР і ДНР Плотницьким і Захарченко. У Мінську вони, за словами нардепу, обговорювали обмін військовополоненими. Після повернення до України Савченко заявила, що побачила у своїх співрозмовниках цілком адекватних чоловіків, які, як колись майданівці стояли проти тодішньої влади, так і вони борються проти режиму Порошенка.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео