Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Окупантам знову не йметься

Окупантам знову не йметься
27323 ПЕРЕГЛЯДІВ

     «Нічого святого» - ось імовірний лозунг бойовиків, бо навіть перед Різдвяними святами вони не заспокоюються, а продовжують постійні обстріли. 24 грудня було запроваджено по всій лінії зіткнення «режим тиші» на честь найближчих свят, однак сепаратисти дали згоду на це лише формально, так би мовити «про людське око». З моменту оголошення припинення вогню не пройшло й доби, як сепаратисти раз за разом почали обстрілювати українські позиції. Протягом дня бої починалися чотири рази. Провокатором постійно були виключно російсько-терористині угроповування, кажуть у штабі АТО. Обстріли здійснювалися у районі Дебальцевого мінометами 82 мм калібру.

     В Мінобороні Україні, кажуть, що усю добу працювала наша розвідка, яка встановила, що провокацію здійснюються для показового виступу для російських каналів. За словами Міністерства оборони України, найближчим часом це відео буде показане на кремлівському ТВ, аби вкотре дисредетувати дії Збройних Сил України.

     Нагадаємо, 23 грудня бойовики 50 разів обстріляли українських військових із усіх напрямків.

     Зазначимо, на Світлодарській дузі загинув батько п'ятьох дітей Андрій Широков. Таку інформацію надав волонтер Юрій. Чоловіка не могли знайти цілісіньку добу.      Причина цьому, яка каже пан Юрій, - робота ворожого снайпера. На війні Андрій був два роки, пішов воювати добровольцем. За словами волонтера, пройшов «Донецький аеропорт», Піски, шахту «Бутовка». Героїчно загинув на Світлодарській дузі. Вдома у чоловіка залишилася дружина та п'ятеро дітей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео