Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Турчинов прибув у зону запеклих боїв на Світлодарській дузі

Турчинов прибув у зону запеклих боїв на Світлодарській дузі
108719 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Секретар РНБО Олександр Турчинов занепокоївся складною ситуацією на сході та тривалим боям, тож не зволікаючи відправився туди з робочим візитом. На місці він провів зібрання з керівниками військової антитерористичної операції. Він оглянув українські бойові позиції та обговорив подальші дії.

     В результаті Олександр Турчинов зазначив, що українські збройні сили героїчно вистояли у тяжких чотирьохденних боях та зуміли не лише відстояти свої стратегічні позиції, але й просунутися далі й зайняти нову територію. Секретар РНБО також розповів, що далі на Світлодарській дузі триває неспокій. Вороги стріляють із забороненої на Мінських домовленостях зброї, зокрема ведуть бої із важкої техніки. Проте, як каже Турчинов, тішить високий професіоналізм наших військових та їхня стійкість під час боїв. Депутат пообіцяв, що наші захисники й надалі будуть правильно та швидко реагувати на провокації противників.

     Нагадаємо, з 18 грудня на Світлодарській дузі ведуться безперервні бої. Проте українським військовим вдалося витіснити ворога із «сірої зони», яку вони мали звільнити згідно з Мінськими домовленостями. За офіційними даними, з боку українських сил загинуло шестеро бійців, ще 16 – отримало поранення та контузії. Щодо сепаратистів, то втрати у них складають щонайменше 30 людей.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео