Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна здатна за короткий термін завершити війну на Донбасі

Україна здатна за короткий термін завершити війну на Донбасі
244527 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Таку заяву повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов. Зараз Україна працює над збільшенням військового потенціалу та підвищенням кваліфікації своїх солдат. Турчинов певен, що наразі достатньо сили, аби очистити територію окупованого сходу від бойовиків. Однак є важливий нюанс, підкреслює депутат, Кремль може замаскувати російських солдат під мирних жителів і збільшити свою військову силу на непідконтрольній територію до небачених масштабів.
     Пан Олександр каже, якби на Донбасі повстала невелика група людей, то повстання можна було б придушити максимум за тиждень. Однак йдеться про потужний військовий ресурс з боку Росії, яка активно веде боротьбу проти українського народу та всіляко сприяє сепаратистам. У зв'язку з цим, констатує Турчинов, війна на сходу – тривалий і складний процес із купою підводних каменів.
     За словами Володимира Кістіона, віце-прем'єр міністра України, блокувати Донбас не можна в жодному разі. Така процедура лише посилить конфлікт і призведе до непередбачуваних наслідків. Причина цьому криється в довірі українців, які залишилися жити на тимчасово непідконтрольній території, вважає пан Костіон. За словами віце-прем'єр міністра України, підтримка діалогу з донбасівцями дозволить їм побачити рівень свідомості української влади та високий і цивілізований рівень підконтрольної території.
     Він певен, що така політика підніме довіру на Донбасі та призведе до хороших результатів.
     Наостанок Володимир Костіон заявив, що Україна продовжує закуповувати вугілля вищого ґатунку, яке видобувається на Донбасі, проте яке продає компанія з підконтрольної території України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео