Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Питання Криму та Донбасу

Питання Криму та Донбасу
217387 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На засідання Кабінету Міністрів України Гройсман зазначив, що у правління існує чіткий план щодо повернення анексованого півострову до складу країни і повне звільнення Донбасу від ворога. За словами прем'єра, влада готова реалізувати ці дії до 2020 року.

     Це надто складна справа, каже парламентарій, і вирішити її не так непросто, як здається на перший погляд. Тож для повного розуміння ситуації та прорахунків дій буде задіяна спеціальна експертна група, яка допоможе відточити кожен крок у вирішенні проблеми та реалізувати здійснення плану. Нагадаємо, у 2014 році український півострів був анексований російськими окупантами.

     Також варто зазначити, що у ході засідання Гройсман також підняв питання про ціни на ліки. Він пообіцяв із наступного місяця контролювати цінову політику в фармацевтичній сфері та прикласти максимальних сил для пониження цін. Особливий акцент буде зроблений на ліки від сердечно-судинних захворювання, діабету другого типу та бронхіальної астми. У разі фіксації порушень наказу з 1 січня 2017 року оптовики буду суворо покарані. На них накладатимуться чималі штрафи.

     За словами прем'єра, в Україні повинна бути повага до своїх громадян, і вона починається із цінової політики.

     Завдяки цьому рішенню пацієнти вищезгаданих категорій матимуть можливість платити за ліки половину аптечної ціни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео