Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Восени 2017 року ймовірне звільнення Донбасу

Восени 2017 року ймовірне звільнення Донбасу
136061 ПЕРЕГЛЯДІВ

    Таку думку висловив депутат ВО "Свободи» Олег Суховський. За його словами, цей розвиток подій залежить від виборів, які мають відбутися цьогоріч у Німеччині та Франції. Не менший влив має інаугурація Дональда Трампа. Саме ці події, певен чиновник, зіграють чи не першу роль у вирішенні конфлікту на Сході України. Опісля них й відбудеться серйозна розмова з Путіним, якого скоріш за все, каже політик, змусять забратися з території українського народу.

     Також пан Суховський зауважив, що в жодному разі не можна приймати закон про Особливий статус Донбасу та відпускати з-під варти й милувати терористів, адже це лише негативно вплине на подальший розвиток подій і відтягне деокупацію Донбасу.

     Нагадаємо, минулого року міністр МВС України Арсен Аваков пророкував звільнення Сходу від окупантів через два роки.

     Наостанок додамо, за коментарями колишнього співробітника проекту USAID, в чию компетенцію входили економічні реформи в країнах колишнього Союзу, Джоша Коена, Захід зацікавлений у відбудові післявоєнного Донбасу. Проте перед Києвом стоїть головне завдання – довести Європі, що країна позбулася корумпованих механізмів і може свідомо та відповідально провести відбудову своїх територій. Для цього Київ має дозволити керувати цим процесом спеціальній незалежній комісії, яка повністю контролюватиме розподіл і відтік коштів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео