Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові факти, що підтверджують причетність Януковича російської агресії

Нові факти, що підтверджують причетність Януковича російської агресії
108863 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Юрій Луценко заявив про сенсаційні факти, які доводять причетність екс-президента Януковича до вторгнення російської армії на територію України.
     В рамках отриманого дозволу на розголошення матеріалів досудового розслідування, генпрокурор оприлюднив заяву Януковича, який закликав Росію ввести війська на територію України ще в період мирних мітингів на Майдані. Документ, який підтверджує цей факт, було завірено офіційною печаткою ООН, що на думку Юрія Луценка, значною мірою пришвидшить слідство. Разом з тим, нещодавно отримані свідчення Арсена Авакова, під час яких він розповів про відмову Януковича від охорони 24 лютого 2014 року, заперечує правдивість ствердження Януковича, що йому загрожувала небезпека.
     Луценко додав, що завершення досудового розслідування заплановане в лютому, після чого розпочнеться безпосередньо судовий процес. Якщо ж суд доведе вину Януковича, окрім терміну йому загрожує й конфіскація майна.
     Дана справа, на думку генпрокурора, потягне за собою ряд позовів до міжнародних інстанцій, проте Луценка це не лякає, адже все відбуватиметься виключно в рамках закону.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео