Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кремлю не дають спокою нормальні відносини Мінська та Києва

Кремлю не дають спокою нормальні відносини Мінська та Києва
136056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російська опозиціонерка та дисидентка Ольга Курносова заявила, що кремлівська влада робить усе, аби налаштувати дві країни одну проти одної та залучитися стовідсотковою підтримкою Білорусії. На думку Ольги, наразі Президент Білорусії Олександр Лукашенко частіше схиляється у підтримці до України, а не до Росії.

Така політика, каже пані Курносова, зовсім не влаштовує Кремль. Тож вони активно розпочинають вести різноманітні кампанії та розповсюджувати пропаганду, яка на думку путінських представників, може вщент зруйнувати нормальні відносини між Україною та Білорусією.

Ще одна причина, з якої Росія непокоїться, пов'язана з бажанням Мінська вести незалежну від Москви політику. Одним із таких доказів, підкреслює опозиціонерка, є те, що Лукашенко все частіше йде проти рішень Кремля, обираючи не вигідні для московської верхівки рішення.

На думку військового експерта Олексія Арестовича, у Росії все ж є чимало можливостей впливати на Білорусію. Скоріш за все Путін вже цього року влітку використає свій вплив на Лукашенка та введе до Білорусії свої війська під егідою масштабних навчань. Експерт певен, навчання – лише привід зосередити війська біля українського кордону. Таке положення справ загострить внутрішньополітичну ситуацію в Україні, почнуться нові хвилі мобілізації та стане відчутнішою військова загрозу для країн Прибалтики та Польщі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео