Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ні – розбурхуванню ядерного конфлікту

Ні – розбурхуванню ядерного конфлікту
54539 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ось таким лозунгом можна вважати законопроект про обмеження права першим застосовувати ядерну зброю, винесений на розгляд до американського конгресу.

Один із авторів законопроекту сенатор-демократ Едвард Маркі пояснив, що саме штовхнуло його на підняття цього питання. Він підкреслює, що його з поплічниками насторожили різкі заяви Трампа у передвиборній кампанії щодо ймовірності використати першим ядерну зброю, аби показати світові, кого дійсно варто боятися. До того ж новообраний Президент погрожував збільшити ядерний потенціал, у разі виникнення загрози гонки озброєнь.

Едвард Маркі каже, завдяки закону Дональд Трамп позбавляється права застосовувати ядерну зброю, якщо країні не було оголошено війну. Конгресмен запевняє, напружені відносини з певною країною можуть автоматично вплинути на ескалацію ядерної зброї, а це, у свою чергу, виллється у страшну війну. Маркі певен, жоден Президент не повинен мати права першим наносити удар. Цей закон допоможе стримати нарощування ядерних сил у світі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео