Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українським військовим вдалось повернути під свій контроль нові території

Українським військовим вдалось повернути під свій контроль нові території
190529 ПЕРЕГЛЯДІВ

Підрозділи українських військ вдало перемістились на декілька кілометрів вперед до Стаханова, захопивши бліндажі противників. Розлючені неочікуваним наступом бойовики гатять вздовж усієї лінії розмежування, проте, зі слів бійця 24-ї бригади, українських військових це не лякає.

Наразі, позиції українських військ розмістились поблизу підконтрольних бойовикам Дебальцевого та Горлівки. Разом з тим, у напівкільці опинились захоплені ворогом Докучаєвськ та Комінтернове.

У відповідь на наступ українських сил, бойовики відкрили потужний вогонь практично на усій лінії фронту. Окрім того, Сергій Шойгу, який очолює Міністерство оборони Росії, заявив про потребу посилити позиції поблизу українських кордонів. Варто відмітити, що території, які українські війська повернули під свій контроль під час наступу, згідно Мінським домовленостям належать Україні. Та незважаючи на це, бойовики з усіх сил намагаються відтіснити українські війська до своїх попередніх позицій.

З огляду на те, що повертати Україні обумовлені Мінськими домовленостями Докучаєвськ та Дебальцеве бойовики не планують, наступ українських військ може завершитись взяттям цих міст у цілковите кільце.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео