Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Обіцяні ремонтні роботи в Авдіївці відкладені до невідомого терміну

Обіцяні ремонтні роботи в Авдіївці відкладені до невідомого терміну
190473 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше повідомлялося, що рятувальники розпочнуть відновлювати важливу комунальну структуру у місті 2 лютого. Проте цю дату перенесли. Таку інформацію повідомив радник голови Донецької області Олесь Пограничний.

Причиною затримки аварійно-відновлювальних робіт стали чергові обстріли. Відомо, що бойовики відновили вогонь і почали стрілянину не лише по позиціям АТО, але й по рятувальникам. За словами Олеся Пограничного, окупанти зараз ведуть вогонь найчастіше в світовий день, однак службовцям із ДСНС потрібно працювати лише при світлі, вночі проводити такі роботи складно.

Радник підкреслив, що в середу російська сторона надала письмові гарантії, якими засвідчують «режим тиші», проте за кілька годин опісля сповіщення обстріли почалися з новою силою.

Тепер Україна вимагатиме письмових гарантій від офіційного Кремля на міжнародному та державному рівнях.

Нагадаємо, 29 січня сепаратисти почали безперервні обстріли українських позицій. Лише 1 лютого окупанти частково зменшили обороти та стали менше стріляти. Тиша тривала до опівдня, далі ворог ударив по-новому, обстрілявши бригаду електромонтажників. Роботу фахівці були змушені припинити.

На другий день ворогів вистачило також лише на півдня. Як тільки працівники з надзвичайних ситуацій приступили до роботи, відразу опинилися під обстрілами. Тож станом на 2 лютого мережа електропостачання в Авдіївці так і не відновлена.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео