Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія VS АТО

Росія VS АТО
163299 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кремлю дедалі більше не дає спокою ситуація на сході України. РФ вирішила скористатися моментом і натиснути на нормандську четвірку. У ході дипломатичних контактів країна акцентувала свою увагу на АТО.

Тепер Кремль вирішив змінити тактику та добитися повної офіційної заборони антитерористичної операції в Україні. Натомість РФ наполягає на цілковитій виплаті українською стороною пенсій мешканцям окупованих земель і відміни усіх санкцій та будь-який бойових дій на Донбасі.

Натомість відмовлятися від територіальних претензій до України, відведенню своїх озброєнь і виконанню низки Мінських домовленостей Кремль робити не збирається. Представники офіційної Москви проігнорували навіть забезпечення вільного доступу на окуповані території спостерігачів ОБСЄ. А про те, аби повернути законний контроль над кордоном українській владі – Кремль навіть і чути не хоче.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія виявила готовність до невеликих поступок Києву. Зокрема, вони погодилися вивести з Донбасу певну кількість своїх військових і готовність змінити ватажків так званих ДНР і ЛНР на лояльніших до української влади. Згідно іншої інформації, біля своїх кордонів РФ навпаки наростило військову силу, що говорить про високу готовність у будь-який момент зробити масштабний наступ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео