Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НАТО – «за» Україну!

НАТО – «за» Україну!
244982 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Альянс входить близько 30 країн-членів, і усі вони висловили свою підтримку Україні. Ніхто не утримався, ніхто не проголосував «проти», запевняють у місії України при НАТО.

Це голосування відбулося після ескалації у Авдіївській промисловій зоні. На засіданні також обговорили санкційну політику щодо Росії. Країни Альянсу дійшли висновку, що пом'якшувати чи тим паче скасовувати обмеження щодо Москви не можна, адже країна не лише гальмує Мінські домовленості, але й дії в протиріч міжнародному праву.

Натомість союзники пообіцяли, що РФ має ще більше відчути економічний тиск із їхнього боку.

Проте в Кремлі свою думку змінювати не поспішають. Прес-секретар Путіна, Дмитро Пєсков наполягає, що в Україні йде громадянська війна, на яку Росія не має жодного впливу. Мовляв, Донеччина – це внутрішньополітичний конфлікт, тож Москві та Вашингтону не має про що домовлятися у цьому питанні, каже Пєсков.

Нагадаємо, у боях у Авдіївці загинуло близько 30 бійців з боку українських сил, ще більше – зі сторони ворога.

Згодом Дональд Трамп зазначив, що готовий переглянути відносини з Кремлем та послабити санкції. Та вже згодом Сенат США створив новий законопроект, який здатен накласти вето на подібні рішення Президента стосовно Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео