Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Мінські угоди можуть переписати

Мінські угоди можуть переписати
190566 ПЕРЕГЛЯДІВ

Така пропозиція прозвучала з уст заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньому переміщенню людей Георгія Тука. Мовляв, угоди не мають точного формування, через що виникає чимало непорозумінь і різних трактувань із обох сторін конфлікту. Пан Тука каже, саме це і стає причиною невиконання домовленостей.

Також він додав, що варто змінити формат діалогу з РФ і переглянути країну-посередника. Проте до кардинальних змін потрібно відшукати спільну альтернативу, яка дозволить продовжити хід переговорного процесу.

Нагадаємо, з 2014 року в Україні на Донеччині точаться військові дії між бійцями Збройних сил України та російськими найманцями. З того ж часу Мінськ служить платформою для переговорного процесу між РФ та Україною, які обговорюють врегулювання ситуації на сході. Зокрема, Мінські домовленості передбачають встановлення «режиму тиші», повернення непідконтрольних територій під керівництво української влади та відведення важкого озброєння за кордони України. Щоправда за весь час переговорного процесу жодні з обіцяних угод у повній мірі так і не були введені у дію російською стороною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео