Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ситуація під Авдіївкою гостріша

Ситуація під Авдіївкою гостріша
27330 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бійці АТО з 5 ранку 18 лютого забули про спокій надовго. Окупанти під Авдіївкою влаштували чергове пекло. Таку інформацію донесли зі штабу АТО. За їхніми словами, попри намагання російських окупаційних сил прорвати позиції Збройних сил України бійцям АТО таки вдалося вистояти та відбити атаку. Щоправда без втрат не обійшлося – двоє українських військовослужбовців доправлені до шпиталю.

Під вечір стало відомо, що місто знову залишилося без світла. Уся провина, за словами голови Донецької області Павла Жебрівського, лежить на плечах бойовиків. Місцева влада зайнялася забезпеченням електроенергією надважливих об'єктів, які працюватимуть у автономному режимі. У свою чергу за відновленням мереж візьмуться фахівці.

Однак бойовики не полишали надію захопити українські позиції й у інших напрямках. У бік Донецька вони гатили із гранатометів, кулеметів і мінометів. Стрілянину вели по Пісках, Луганському,Троїцькому, Невельському, Опитному та Зайцевому. Новолуганськ обстрілював снайпер.

У Луганському напрямку дісталося Кримську, Станиці Луганській і Новоолександрівці. Там гатила навіть із протитанкових ракетних комплексів. Від мінометів і гранатометів страждали населені пункти в районі Маріуполя: Водяне, Широкіне, Павловль. У Широкіному окупанти вели бій із БМП. За даними штабу, 18 лютого було зафіксовано близько 50 обстрілів.

Додамо, Путін зробив гучну заяву про паспорти, свідоцтва про шлюб, народження, смерть тощо так званих ДНР і ЛНР. Тепер за цими документами можна буде легально перетинати російський кордон. Таким кроком очільник РФ ще раз підкреслив, що не збирається виконувати Мінські домовленості, а ось порушувати їх – запросто.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео