Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Важке озброєння на Донбасі зросло врази

Важке озброєння на Донбасі зросло врази
217961 ПЕРЕГЛЯДІВ

230 % - ось процент, на який зросло використання важкої техніки лише зрівнюючи з минулим тижнем, каже керівник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг.

Найактивніше російські найманці використовували реактивні системи залпового вогню. Зі слів пана Хуга, їхнє застосування сягає чотирьохсот випадків. Також Хуг підкреслив, що ситуація на Донбасі загострилася удвічі, якщо порівнювати її з попереднім тижнем.

Зрівнюючи з початком року - це найпекельніший тиждень за весь 2017 рік, підсумував голова спецмоніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг.

За даними прес-центру АТО, за 10 березня 2017 року російські найманці близько 50 разів обстріляли сили ЗСУ. Дев'ятеро вітчизняних військових госпіталізовано. З артилерії сепаратисти вели вогонь по Гнутовому, з мінометів стріляли по Водяному, Красногорівці, Талаківці, а з кулеметів великого калібру гатили по Широкіно.

В Донецькому напрямку як завжди нелегко прийшлося жителям Авдіївки, Кам'янки, Зайцева та Пісків. А у Луганському напрямку бойовики стріляли з  протитанкових ракетних комплексів, заборонених Мінськими угодами, по Кримському, Олександрівці та Новознанівці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео