Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Подальша доля Донеччини

Подальша доля Донеччини
163576 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донбас не наслідує шлях Криму чи Абхазії, у нього закладений інший сценарій, певен колишній представник Україні у Трьохсторонній контактній групі на Мінських переговорах Роман Безсмертний.

Впершу чергу ця відмінність полягає у тісному економічному зв'язку сходу з Україною. Виходячи з цього, запевняє Роман Безсмертний, у Донбасу є два варіанти виходу з цієї ситуації. Перший – реінтеграція на мирних умовах, другий – регіон залишається ізольованим і «диким».

Причина останнього сценарію у тому, що Донеччина не має потрібних для існування джерел – світла, води, навіть транспортна структура прив'язана до України, підкреслює чиновник. Щодо анексованого півострову, то експерт певен, Крим живе надією, що рано чи пізно повернеться до складу України.

Також пан Безсмертний зауважив, що Кремль не працює над Донецьким регіоном в необхідному інформаційному руслі. Доказом цього є те, що й досі дончани їздять з українськими номерами на автівках.

Додамо, за словами керівника Інституту держслужби та місцевого управління Нацакадемії держуправління при Президенті України Сергія Телушина, наразі ворог активно просуває план мирного врегулювання на сході, здійснюючи пропаганду на окремі верстви населення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео