Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На сході України ситуація погіршується

На сході України ситуація погіршується
81877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бійцям ЗСУ доводиться нелегко. Лише за 18 березня їх близько 40 разів обстріляли російські найманці, повідомляють у штабі АТО.

Стрілянину розгорнули біля Кримського. Бойовики гатили по позиціям ЗСУ з гранатометів різного калібру. Двоє українських військових отримали поранення та доправлені до шпиталю. Також неспокійно й біля Авдіївки. Вогонь противник веде з важкого озброєння – мінометів і гранатометів.

Схожа ситуація й в Зайцевому, Пісках, Луганському. Російські найманці, окрім вищезгаданої зброї, застосовують проти українських бійців великогабаритні кулемети та стрілецьке озброєння.

У Луганському напрямку ворог атакує опорні пункти вітчизняних військових. Найбільше дістається Троїцькому, теж бої ведуться біля Трьохізбенки та Попасної.

Щодо Маріупольського напрямку, то там, за словами прес-центру АТО, найманці вирішили зрівняти з землею Широкіно. По населеному пункті гатять з БМП, танків і ствольної артилерії.

В Широкіному ситуація найнапруженіша в порівнянні з іншими бойовими зонами на Донеччині. Кількість руйнувань зростає щодня. Бої тривають уже кілька діб поспіль. Провокацій стає дедалі більше. В районі активно працює снайпер. Зі слів військових АТО, російські найманці шукають будь-якої можливості, аби вибити бійців ЗСУ з Широкіно. Обстріли ведуться з тимчасово окупованих населених пунктів – Саханки та Сергіївки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео