Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Авдіївці проводять відновлювальні роботи

В Авдіївці проводять відновлювальні роботи
190523 ПЕРЕГЛЯДІВ

Авдіївку, постраждалу від збройних атак проросійських бойовиків, почали відбудовувати. До ремонтно-відновлювальних робіт загалом залучили близько 200 осіб та велику кількість техніки. Найближчим часом місцева влада обіцяє повернути місту колишній вигляд.

З 7 лютого розпочалося активне відновлення Авдіївки, яка суттєво постраждала протягом останнього часу від агресії бойовиків так званої ДНР. Як повідомляють, вже у понеділок у місті та найближчих населених пунктах було повністю поновлено постачання води та електрики.

Для того щоб поновити цілісність постраждалих будинків, яких наразі нараховують близько 88, було залучено майже 200 осіб, а також 49 одиниць спеціалізованої техніки. За офіційним повідомленням, у роботах братимуть участь представники Держслужби з надзвичайних ситуацій, комунальних служб міста та Національної поліції. Зокрема, співробітники ДСНС займаються очищенням території міста від предметів, що несуть у собі небезпеку для жителів, у тому числі вибухонебезпечних предметів.

Для людей, які втратили житло, в Авдіївці відкрили кілька наметів. Крім того, в останні дні до міста надійшла значна кількість вантажівок з гуманітарною допомогою, передусім питною водою та продуктами харчування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео