Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські воїни здатні забезпечити країні спокій

Українські воїни здатні забезпечити країні спокій
191164 ПЕРЕГЛЯДІВ

Восьма сходинка у рейтингу Європи за силою армій належить Україні. Такі дані озвучив український Президент Петро Порошенко. За його словами, країна витрачає на оборону та нацбезпеку 5% ВВП, що врази перевищує витрати певних країн-членів Північноатлантичного Альянсу.

Керманич України підкреслив, що наразі ми – єдина країна, котра відчула на собі агресивні дії Кремля, проте ми змогли їй протистояти та стримувати просування російських найманців. Мовляв, саме завдяки українській армії не лише українці, але й громадяни європейських країн можуть відчувати себе у безпеці.
Порошенко на зустрічі з європейськими чиновниками у Лондоні звернувся до них зі словами, що Москва хвора своїми імперіалістичними ідеями і не зупиниться на Сирії та Україні – й це потрібно розуміти.
На його думку, Росія лише кидає пусті обіцянки та намагається надурити світ. Мовляв, виконає Мінські домовленості. Проте й далі не просувається – це завдяки санкціям. Петро Порошенко наголосив, що без них Москва відразу припинить будь-який переговорний процес і піде у масштабний наступ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео