Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Частина Донеччини знову без води

Частина Донеччини знову без води
136750 ПЕРЕГЛЯДІВ

П’ять районів Донецької області залишилися без постачання води. Це сталося у результаті військових дій, що призвели до пошкодження ліній електропередач і припинення роботи кількох фільтрувальних станцій у регіоні.

На офіційному сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомили про те, що п’ять районів у Донецькій області залишилися без постачання води. Це сталося через пошкодження електромереж у результаті військових дій поблизу лінії розмежування – 8 червня у Ясинуватському районі постраждали високовольтні лінії електропередачі. Причиною такого масштабного відключення водопостачання став той факт, що через отримані пошкодження припинила свою роботу насосна станція насосна станція Південнодонбаського водогону, що забезпечувала водою кілька фільтрувальних станцій. З цієї причини без води залишилися Карлівська, Великоанадольська та Старокримська станції.
Для того щоб уникнути найгірших наслідків для жителів цієї території, 10 червня населені пункти п’яти районів Донецької області погодинно отримують воду з резервних резервуарів. Таким чином, за прогнозами, означений спосіб подачі може забезпечити жителів цих районів приблизно на 3 – 4 доби.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео