Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Напад на атошників із смертельним наслідком

Напад на атошників із смертельним наслідком
136995 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпрі 24 липня цього року невідомі з автоматів влаштували гучну перестрілку в Дніпрі. Наразі поліція озвучила кілька версій інциденту та імена жертв. Про це повідомляють українські ЗМІ.

За версією правоохоронців, близько сьомої вечора 24 липня серед міста зустрілася група людей, серед яких були колишні бійці АТО: військовий 20-го батальйону 93-ї бригади Олексій Вагнер з позивним "Шах" і 11го батальйону 59-ї бригади Максим Іващук із позивним "Щука". Начебто вони спілкувалися стосовно бізнесових питань. Однак враз щось пішло не так, і опоненти почали стріляти.

Як відомо, в колишніх атошників були з собою лише «травмати» і карабін в автівці, коли у їхніх опонентів цілий арсенал вогнепальної зброї. За мить біля них з’явилася біла автівки з озброєними автоматами молодиками й ті почали стріляти по чоловіках. Двох колишніх військових убили: Вагнера на місці події, а Іващук помер дорогою до шпиталю.

Ще один учасник стрілянини, на якого напали, Едмон Саакян отримав поранення. Наразі він перебуває у лікарні.

Зловмисники зникли з місця події на автомобілях. Дорогою вони викинули автомат і пістолет, з яких стріляли. Їх переслідували правоохоронці. Чотири зловмисники отримали поранення й самотужки доїхали до госпіталю. Там їх і затримала поліція.

Інших нападників правоохоронці не встигли затримати. Однак знайшли їхню машину, що ті залишили в одному з житлових кварталів міста. Затримані та постраждалий наразі перебувають під охороною в лікарні.

За однією з версій, перепалка між чоловіками виникла через будівельний бізнес, за іншою версією, нападники хотіли вибити з чоловіків гроші шахрайським шляхом і погрозами. Наразі слідство з’ясовує істинні причини інциденту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео