Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині продовжуються провокації з боку агресора

На Донеччині продовжуються провокації з боку агресора
164325 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Донеччині й досі не спокійно: там продовжує рости напруга. Таку інформацію висловила заступник Генеральний секретар північноатлантичного Альянсу Роуз Гетемюллер, зазначається на офіційному сайті НАТО.

Також вона розповіла про свою зустріч із спецпредставником Сполучених Штатів Америки в Україні Куртом Уолкером. Вони підняли питання щодо безпеки у Донецькому та Луганському регіонах, а також обговорили процес реформування та підтримку країни з боку Альянсу.

Пані Роуз зауважила, що вони зійшлися на думці з Уолкером, що в Україні триває постійна ескалація на Донеччині та неспокійної ситуації на кримському півострові. Теж вона зауважила, що російська влада має якнайшвидше почати реалізовувати Мінські угоди, оскільки це надважливо для стабілізації ситуації в Україні та підняття безпекового рівня в країні.

Насамкінець пані Роуз підкреслила, що Альянс і надалі підтримуватиме Україну своїми політичними рішеннями.

Додамо, на Донбасі регулярно продовжуються збройні провокації з боку ворога. За підсумками 26 липня 2017 року в зоні АТО активно обстріляли Авдіївку, і один український військовий отримав поранення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео