Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові атаки Водяного

Нові атаки Водяного
191802 ПЕРЕГЛЯДІВ

Водяне та його околиці атакував 1 серпня ворог із важкого озброєння, забороненого Мінськими угодами. Російські найманці відкрили вогонь по позиціям бійців Збройних Сил України з реактивних систем залпового вогню. Таку інформацію передають у штабі антитерористичної операції.

Проте обстрілами противник не обмежився. Сепаратисти удосконалили свою реактивну установку: вони змонтували систему до кузов великої автівка, що дало їй швидше рухатися, й почали активний обстріл регіону. Потім російські найманці підірвали інженерні бойові припаси неподалік від Старомихайлівки.

Останні дії вони вчинили, аби спостерігачі ОБСЄ подумали, що провокацію здійснили українські бійці. За даними прес-центру, ніхто з селян не постраждав.

Нагадаємо, раніше у Генштабі акцентували увагу суспільства та міжнародної спільноти на тому, що перед черговим засіданням Чотирьохсторонньої групи у Мінську терористи регулярно вчинятимуть низку про вокативних дій. Мовляв, їхня ціль – дискредитувати бійців АТО.

Додамо, цього ж дня українська сторона зафіксувала 18 провокативних обстрілів противником бійців ЗСУ. Як відомо, один боєць поранений, ще четверо атошниківі травмовані та доправлені до госпіталю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео