Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бої в АТО не вщухають. Є поранені

Бої в АТО не вщухають. Є поранені
82289 ПЕРЕГЛЯДІВ

Початок серпня на Донеччині пройшов напружено. Ворог близько 20 разів обстріляв українських бійців. Таку інформацію повідомляють у штабі АТО.

За словами штабу, на сході України врази зросла активність з боку противника. Лише за 1 серпня сепаратисти обстріляли позиції АТО вісімнадцять разів. Переважну більшість обстрілів бійцям Збройних Сил України довелося відстрілювати у відповідь. Однак вітчизняні воїни вели вогонь виключно із дозволеної зброї Мінськими угодами, підкреслюють у прес-службі штабу.

В результаті боїв поранення отримав один український атошників, 4 бійця були травмовані та доправлені до шпиталю.

У Луганському напрямку ближче до вечора російські найманці гатили з великогабаритної зброї, яка заборонена «Мінськом». Із важкого озброєння вони били не менше, аніж п’ять разів із різних напрямків. Здебільшого вогонь вели по бійцях АТО в районі Кримського.

У бік Донецьку бійцям ЗСУ теж довелося несолодко. Найнапруженіше було на околицях Авдіївки. По втошниках ворог бив також із забороненого озброєння: гранатометів і кулеметів. Обстріли велися вісім разів.

Схожа ситуація склалася й у напрямку Маріуполя. Там ворог застосовував гранатомети. Бої велися неподалік від Павлополя та Широкіно.

Нагадаємо, 30 липня стало відомо про самогубство одного бійця АТО, якому було 23 роки. Хлопець служив за контрактом. За словами товаришів, він перебував у групі смерті «Синій кит». Ведеться слідство.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео