Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські військові підготувалися до ймовірної загрози з боку РФ

Українські військові підготувалися до ймовірної загрози з боку РФ
192183 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України розробили та відучили низку заходів для реагування на ймовірну загрозу від навчань між Білорусією та Росією під назвою «Захід-2017». Таку інформацію повідомляють ЗМІ.

За даними прес-служби ЗСУ, українська сторона ретельно стежить за розвитком військових тренувань на білоруській території та ситуацією на кордоні між БР і Україною. За словами керівника прес-центру Генерального штабу Збройних сил України Богдана Сеника, наразі існують дані про провокативні дії на латвійських авіакордонах.

Сеник зазначив, Україна неодноразова повідомляла, що є чимала загрозі з боку так званих військових навчань. Українська сторона й надалі відпрацьовуватиме заходи, направлені на збільшення оборонних сил країни, враховуючи низку сценаріїв.

Зокрема, днями українські військові закінчили тренування під назвою «Незламна стійкість 2017». Наразі вони продовжують розробляти інші варіанти можливих провокацій із боку агресора. За словами Сеника, окрім української сторони за тренуваннями «Захід-2017» стежать і міжнародні експерти,яких запросили до України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео