Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перше відвідування Мосійчука зали суду після нещодавньої госпіталізації

161003 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Мосійчук поділився станом свого здоров’я.Народним депутатом України від РП Ігорем Мосійчуком двадцять п’ятого січня був нанесений перший візит до зали Печерського суду міста Києва після нещодавньої госпіталізації в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. Шалімова, в котрому і пройшла операція Мосійчука. Ігор Мосійчук зазначив, що стан його здоров’я покращується: ’’Наразі я перебуваю на стаціонарному лікуванні, проте я маю довідку, котра дозволяє мені відвідувати судові засідання, моє самопочуття покращується, проте не настільки, наскільки я хочу’’.

Засідання наразі ще не розпочалось.

Як відомо, сімнадцятого вересня минулого року ВРУ за поданням Генеральної прокуратури України погодилась притягнути до кримінальної відповідальності, затримати та арештувати нардепа у підозрі у корупційній діяльності.

Вісімнадцятого вересня Печерським райсудом було обрано влаштувати депутату запобіжний захід, а саме тримання під вартою до п’ятнадцятого листопада. Проте Генпрокуратура наполягає на подальшій варті Мосійчука.

У грудні 2015 р. Мосійчука прооперували в інституті імені Шалімова.

Нагадаємо, що двадцять восьмого грудня Печерський районний суд переніс на двадцять п’яте січня поточного року року засідання з приводу вибору запобіжного заходу народного депутата через його відсутність на засіданнях суду після госпіталізації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео