Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адвокатами Корбана висунуто вимоги покарати слідчого, котрий заважав їх професійній діяльності

214699 ПЕРЕГЛЯДІВ

Адвокатами Геннадія Корбана Оксаною Томчук та Андрієм Богдановим, котрих викликали на допит до прокуратури міста Київ у якості свідків за справою політика, було висунуто вимоги щодо відкриття кримінального провадження, а також обрати міри покарання слідчому з особливо важливих справ О. Недільку.

Таку інформацію двадцять шостого січня оприлюднила Оксана Томчук.

Адвокати зазначають, що під час допиту свідків, Неділько хотів отримати інформацію, котра являється адвокатською таємницею. Такі дії являються протиправними та порушують норми закону щодо адвокатської діяльності. Оксана Томчук повідомила, що правопорушення, яке скоїв Неділько, зафіксувала слідчо-оперативна група, котра за викликом адвокатів прибула до прокуратури.

Закон передбачає внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань складеного протоколу. Після внесення до реєстру відкриють кримінальну справу. По проведенню оперативною групою необхідних слідчих дій та фіксації правопорушень, слідчим Неділько було скасовано усі призначені допити свідків. Адвокатом Андрієм Богдановим була дана обіцянка посприяти у справі, яку відкриють на Неділька.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео