Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Львівщині зупинили колосальну партію цигаркової контрабанди

На Львівщині зупинили колосальну партію цигаркової контрабанди
216406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два мільйони гривень – саме на таку вражаючу суму працівники податкової міліції Львівщини та прикордонної служби спільно виявили і вилучили великий обсяг безакцизних цигарок. Варто відзначити, що загальна грошова сума вилучених грошей сягнула 2,5 мільйонів гривень через додаткову конфіскацію львівськими правоохоронцями транспортного засобу «Mercedes Benz Sprinter», котрий перевозив незаконну партію цигарок. Вартість автомобіля була оцінена ще у півмільйона.

Зупинення українськими податківцями і прикордонниками цигаркової контрабанди відбувалося у рамках одразу двох цьогорічних масштабних операцій – «Акциз» та «Рубіж». Зазначений вище автомобіль, за даними стражів порядку, прямував у сусідню Польщу з Республіки Білорусь й містив більше семи десятків тисяч пачок незаконних цигарок, вироблених у Білорусі та з відсутніми марками українського акцизного податку.

Наразі за даним фактом контрабанди вже зареєстроване відповідне кримінальне впровадження, котре підпадає під дію статті 204 Кримінального Кодексу України. У зв'язку з інцидентом продовжуються і першочергові слідчі дії.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео