Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Луцьку затримано депутата-корупціонера

У Луцьку затримано депутата-корупціонера
243541 ПЕРЕГЛЯДІВ

Співробітники Волинської прокуратури займаються досудовим розслідуванням кримінального впровадження щодо факту хабарництва одного з високих представників Луцької міської ради. Злочинцем у даному випадку став депутат зазначеної вище установи, котрий, за сумісництвом, ще й був представником депутатських комісій з питань земельних відносин та містобудування.

У вигляді хабара корупціонер-посадовець пропонував не велику суму грошей, а цілу квартиру у новенькому будинку. Метою ж неймовірної пропозиції було оперативне розв'язання місцевим прокурором актуального для чиновника питання закриття кримінальних справ стосовно посадовців з відділу міської ради Луцька, котрий займався архітектурно-будівельним контролем.

Головною причиною, через яку прокурор мав би пришвидшитися у контексті скасування подальшого розслідування кримінального впровадження, де фігурували посадовці, було, за словами депутата, створення великих юридичних перешкод, які заважали веденню архітектурних робіт у Луцьку, зокрема, отриманню дозвільних документів, початку будівництва та подальшому введенню будівельних об'єктів в експлуатацію.

Наразі депутата-хабарника затримано правоохоронцями Волинської прокуратури.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео