Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві затримано чергового посадовця-хабарника

У Києві затримано чергового посадовця-хабарника
81371 ПЕРЕГЛЯДІВ

Третя частина 368-ої статті Карного Кодексу Української держави – саме за нею під час отримання хабара у розмірі 50-ти тисяч гривень було затримано головного спеціаліста відділу Департаменту державного геологічного контролю. Відбувалося затримання спільними оперативними зусиллями співробітників Київської прокуратури.

 

Обвинувальний акт проти хабарника вже направлено до Печерського суду. Важливо додати, що вищезазначений головний спеціаліст вимагав колосальну суму грошей від керівника одного з промислових підприємств для того, щоб не виявити під час перевірки низки порушень, котрі б у майбутньому стали причиною зупинки у компанії дії особливого дозволу на можливість використання підземних надр. Робітника Департаменту контролю було затримано саме у процесі отримання вражаючого хабара.

Варто відзначити, що у столиці України нарешті обрано й запобіжний захід для ще одного корупціонера – колишнього виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка, який у кінці цьогорічного серпня став володарем неправомірної вигоди у розмірі неймовірних ста тисяч євро. Відтепер посадовець має носити спеціальний електронний браслет, сумлінно з'являтися у суді та у кабінеті слідчого і не залишати свого постійного місця проживання. Поки що заборона діятиме до кінця жовтня.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео