Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Генпрокуратура України потроху викриває «цукрових мафіозі»

Генпрокуратура України потроху викриває «цукрових мафіозі»
108446 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще у цьогорічному березні невідоме злочинне угрупування намагалося здійснити захоплення продукції «Аграрного фонду» - цукру – на вражаючу суму у півмільярда гривень. Стався кримінальний інцидент у київських Броварах.

 

У кінці ж вересня поточного року Генеральна прокуратура України виявила та встановила причетність одного з адвокатів Києва до вищезазначеної спроби захоплення цукру, довівши, що ця посадова особа фігурує у вчиненні шахрайських операцій з майновими площами, чия сума перевищує двісті мільйонів гривень. У якості доказів співробітники Генпрокуратури вилучили у посадовця схеми незаконних захоплень приміщень, печатки різних суб'єктів господарської діяльності, мобільні телефони та стартові пакети.

Встановлено, що посадова особа брала участь у фальсифікації документів, здійснювала юридичний супровід протиправної діяльності, забезпечувала прикриття злочинців та переховувала у себе знаряддя для скоєння злочинів. Наразі адвокатові повідомлено про підозру у вчиненні шахрайських дій та підробці документів з їхніми подальшими збутом чи використанням.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео