Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У відділі боротьби з корупцією заарештовано любителя хабарів

У відділі боротьби з корупцією заарештовано любителя хабарів
244059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одну тисячу американських доларів за якнайшвидше повернення вилученої комп'ютерної техніки та ще триста доларів у якості обов'язкових додаткових щомісячних виплат за відсутність будь-яких перешкод у веденні бізнесу вимагав від суб'єкта господарської діяльності старший оперуповноважений відділу боротьби з корупцією Служби безпеки України у Полтавській області. Затримали посадовця-хабарника саме у процесі отримування ним неправомірної фінансової вигоди.

 

Варто відзначити, що операцію по затриманню зловмисника спільно провели слідчий відділ військової прокуратури та співробітники Управління внутрішньої безпеки СБУ. Цікаво, що перший неправомірний платіж, отриманий оперуповноваженим, складав 600 доларів, тобто двомісячну суму за безперешкодне ведення господарської діяльності суб'єктом, який постраждав від значних фінансових апетитів посадовця.

Важливо додати, що наразі тривають першочергові оперативно-слідчі дії. Підозрюється корупціонер в отриманні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням (третя частина статті 368 Кримінального Кодексу України).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео