Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скандал довкола службового автомобіля Геращенко

Скандал довкола службового автомобіля Геращенко
81661 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Транспортний відділ Верховної Ради України надав відомості з шокуючими відстанями, які нібито проїжджає Геращенко на свому службовому авто.
     Як повідомляє Геращенко, свій службовий автомобіль вона використовує дуже рідко і всі поїздки до регіонів здійснює на приватному авто. Натомість, документ, який підписав директор автобази, відображає шокуючі дані, згідно з якими автомобіль «намотує» щонайменше 120 кілометрів щоденно. Найбільше обурення у Геращенко викликала відомість за серпень, де кількість нібито проїжджених кілометрів перевищила 4000. Саме в цей час Ірина Геращенко перебувала у відпустці та не використовувала службовий транспортний засіб.
     Геращенко переконана, що в такий спосіб «відмиваються» шалені суми. За підрахунками, тільки з одного авто щомісячно списується таким чином 10 тисяч гривень. Відповідне звернення з проханням з'ясувати походження шокуючих цифр вже подано.
     Разом з тим, Геращенко закликає усіх народних депутатів ретельніше відстежувати відомості про свої поїздки та оформляти звернення при виявленні розбіжностей. На її думку, варто якнайшвидше обрати керівника Апарату Верховної Ради, який здійснюватиме контроль над бюджетом парламенту.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео