Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Досудове розслідування чиновниці Мініагропрому завершене

Досудове розслідування чиновниці Мініагропрому завершене
135956 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди посадовою особою Міністерства аграрної політики (МінАП) в розмірі 150 тис. дол. США.

     Під час досудового розслідування детективи Бюро встановили, що в.о. керівника Департаменту управління державної власності МінАП вимагала та отримала від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 150 тис. дол. США за погодження ліквідаційної маси збанкрутілого підприємства та участі в торгах з метою подальшого придбання майна цього підприємства.

     2 серпня 2016 року підозрювану затримано біля будівлі МінАП та проведено обшук в її автівці, під час якого вилучені грошові кошті, отримані в якості неправомірної вигоди.

     Майно підозрюваної — квартира у Києві, земельна ділянка та автомобіль — заарештоване.

     Наразі підозрюваній та стороні захисту відкритий доступ до матеріалів слідства. Після завершення з його ознайомленням обвинувальний акт скерують до суду. У разі визнання судом вини чиновниці, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

 

     Повідомляє НАБУ


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео